top of page

Diensten

Op deze pagina vind je alle diensten die aangeboden worden met daarbij een korte uitleg. Laat je inspireren door verschillende personen die je al voor zijn gegaan. 

Praktijk Olive biedt verschillende diensten aan. Vanuit haar kennis als energetisch therapeut kijkt Maxime op een holistische manier naar jouw blokkades en hoe deze het best verholpen kunnen worden, of hoe jij meer in lijn kan staan met jouw levensdoel. Mocht je willen sparren over welke dienst het best bij jou zou kunnen passen dan voel je vrij om contact op te nemen.
 

“A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there.”

-John Assaraf

What We
   Offer

LEAP  - Lifeforce Energy Awakening Process. 

LEAP staat voor Lifeforce Energy Awakening Process. Een transmissie van energie die we allemaal is ons hebben. Het sluimert echter vaak in ons; we tappen er maar heel beperkt een klein deel van af. Maar eenmaal ontwaakt, maakt dit een diepe genezing en transformatie mogelijk die zo vaak op andere manieren onbereikbaar is. Dit is een natuurlijk proces en kan het lichaam niet shockeren.

LEAP wordt ook wel the path of surrender genoemd. Dit omdat de transmissie tot bloei komt in een staat van overgave. 

BRTT - Body Release Trauma Therapy 

BRTT® is een krachtig en lichaamsgericht proces dat onder deskundige begeleiding trauma’s, heftige gebeurtenissen en opgeslagen stress in het lichaam bevrijdt. Deze therapie brengt je naar de kern van je ziel, waar we gebruikmaken van gevarieerde technieken om de psoas-spier, ook wel bekend als de spier van de ziel, te activeren.

Dit opent de weg naar diepgaande heling in het onderbewuste. Deze baanbrekende techniek doorbreekt de lagen van lichaams pantsering en laat mentale, emotionele en fysiologische spanning los uit je lichaam, geest en zenuwstelsel.

TRB - Trauma Release Breathwork

Tijdens ademhalings sessies ervaar je een samenspel van gedachten, gevoelens, emoties en beleving. TRB® opent de poort naar het onderbewuste, waar onverwerkte trauma’s en onderdrukte emoties losgelaten worden. Deze methode biedt toegang tot overtuigingen en ervaringen die in het verleden zijn opgedaan, zelfs in vroegkinderlijke stadia zonder bewuste herinnering. Deze onverwerkte stukken uit vorige levens, overgebracht door voorouders, liggen opgeslagen in jouw lichaam.

TRB® helpt deze los te laten en te resetten. TRB® brengt je in een diepe meditatieve staat, versterkt de verbinding met jezelf en activeert heling in het lichaam. De ademhalingssessie stelt je in staat om diep te reinigen en in contact te komen met je lichaam op een nieuw niveau. Diepgewortelde emoties, trauma’s en gebeurtenissen kunnen naar boven komen en losgelaten worden, maar dit kan ook een prachtige reis van zelfontdekking zijn.

Een magisch moment cadeau doen

Alle diensten zijn ook weg te geven als cadeautje voor iemand die jij waardeert, wil bedanken of iets cadeau wil doen via een cadeaubon. 

The Month's Events

juni 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
10:00
LEAP small group (special full moon)
+1 andere
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
19:30
LEAP small group
+1 andere
6
7

Maxime haar energie is super happy. Je voelt haar levensvreugde en haar uplifting energy. Ze neemt je mee in haar pure blijdschap. 

Wat ik zelf ervaar op de mat bij Maxime is pure bliss. Natuurlijk komen er soms ook andere emoties omhoog zoals verdriet, oude pijn of iets anders. Werkelijk, elke sessie is uniek en toch voelt het zo veilig en vrij in het moment. Dankzij Maxime haar energie wordt alles ook zo ontvangen vanuit een glimlach. Alles is welkom en zo voel ik mij ook bij deze prachtige krachtige vrouw. Laat je vooral meenemen in deze steeds weer unieke innerlijke reis en let your mind be blown away

Lara

bottom of page