top of page
IMG_3803 (1)_edited.jpg

Praktijk Olive

Maxime's  
            Story

Een aantal jaar terug ben ik begonnen met het bewandelen van mijn eigen zelfhelingspad zoals ik het graag noem. Dit is begonnen bij het aanwakkeren van mijn eigen levenskrachtenergie, ook wel kundalini genoemd. Na een hele hoop sessies heb ik begin 2023 succesvol de opleiding tot LEAP facilitator afgerond. LEAP staat voor Lifeforce Energy Awakening Proces. Dit heeft het vuurtje in mij aangewakkerd om nog meer mensen kennis te mogen laten maken met hun eigen kracht en dat deze kracht het mogelijk maakt jezelf te helen, te leren kennen en terug te keren naar jouw essentie op vele verschillende manieren. Daarom ben ik vervolgens eind 2023 ook de opleiding tot Trauma Release Breathwork en Body Remembers Trauma Therapy gaan volgen. Dit is ook de officiële start van Praktijk Olive geworden. Hierop volgend heb ik mijn kennis mogen verbreden en mag ik mijzelf officieel Energetisch Therapeut noemen! 

LEAPwithMaxime_Juni'23_byDeDesignLeeuw-0

'Vanaf jongs af aan heb ik altijd gedacht dat ik mensen wou helpen, of ondersteunen om zelf tot een oplossing te komen voor hun probleem. De meest logische keuze voor mij leek dan ook om maatschappelijk werk te gaan studeren. Toch miste ik altijd iets. LEAP kwam op mijn pad en ik vond mijn passie. Ik heb eindelijk mijn pad gevonden.

En nu merk ik dat er nog meer moois is wat ik met jou wil delen. Dat de combinaties binnen de ‘alternatieve geneeswijzen’ het juist heel maken. Ik wil met jou een tribe starten waarbij we elkaar gaan motiveren, elkaar inspireren onze duistere kant aan te gaan om samen ons licht te laten schijnen. Waarbij we kunnen zijn wie we zijn, want we zijn al heel, maar waar we alles wat nodig is los kunnen laten. Puur genieten.'

Door middel van het opstarten van een eigen praktijk hoop ik een plek te maken waarin we kunnen verbinden, ontmoeten en elkaar mogen inspireren om het leven, onze struggles maar vooral het moois aan te gaan.  

Praktijk Olive staat voor kracht, vrede, overwinning en een positief toekomstbeeld. Het staat voor het groeien en ervaren. Het niet willen opvallen maar ook het beschikken over wijsheid en bescheidenheid. Ik hoop dat dit, ook voor jou, de plek wordt waar jij rust zal ervaren maar ook inzichten zal krijgen in jouzelf en het leven wat je leidt. 

Eva's  
       Story

Hallo! 

Het is tijd dat ook ik me even voor ga stellen. Ik ben Eva, mijn naam en gezicht zijn hier al vaker voorbij gekomen. Kort zal ik dan ook iets over mij en mijn proces vertellen. Ook in ben afgestudeerd maatschappelijk werker. Maxime en ik hebben elkaar leren kennen op de opleiding, waar een bijzonder mooie vriendschap uit ontstaan is. Van dichtbij hebben we elkaars persoonlijke en professionele groeiproces mogen volgen. 


Z’n 2 jaar geleden is mede dankzij het proces van Maxime mijn nieuwsgierigheid naar alternatieve geneeswijze weer ontstaan. Zowel ik als mijn omgeving zullen mij omschrijven als een vrij nuchter en rationeel persoon, waardoor ik naast mijn nieuwsgierigheid ook weerstand voelde. Toch ben ik het aangegaan en dat voelde heel goed! 

In mijn tienerjaren heb ik ook veel baad gehad bij een vorm van alternatieve geneeswijze, waardoor ik meteen weer enthousiast raakte over deze vorm van zorg. Na verschillende soorten sessies gevolgd te hebben, was ik verkocht bij de BRTT en TRB sessies. Hier komt toch mijn rationele kant weer naar boven. Het lichaamsgericht werken met BRTT is voor mij “logisch en verklaarbaar”. Hierdoor lukt het mij beter uit mijn hoofd te treden en te connecten met mijn lijf. 

Samen met Maxime ben ik dan ook de opleiding gaan volgen. Ondanks het feit dat mijn gevoel al direct aangaf dat ik mezelf hier verder in moest verdiepen, heb ik de keuze voor de opleiding natuurlijk ook een paar keer afgewogen ;). Blijft toch lastig voor mij, zonder concreet doel of plan. Inmiddels zijn we twee maanden verder, nog steeds zonder concreet plan, wel met een duidelijk gevoel. Ik wil dit graag

doorgeven aan anderen! Jullie zullen mij dan ook af en toe

gaan zien binnen praktijk Olive, waar ik samen met

Maxime mee groepssessies zal gaan geven. 

 

IMG_7286_edited_edited_edited.jpg

Ik ben heel enthousiast dit samen met mijn vriendinnetje Maxime te mogen doen. Ondanks het feit dat we ook verschillen van elkaar, vullen en voelen we elkaar goed aan waardoor we een goed team zijn. Ik hoop jullie snel te zien en ontmoeten op de locatie van praktijk Olive!

 

bottom of page