top of page
IMG_3798_edited_edited_edited.jpg

Contact

Mocht je vragen hebben over één van de diensten, twijfels hebben of het wat voor je is of gewoon een ervaring willen delen mag je mij altijd benaderen via één van de kanalen. Ik vind het altijd leuk jou te leren kennen, maar begrijp ook als geen ander hoe belangrijk het is om jouw facilitator te leren kennen. Je bent altijd welkom! 

De 

   Kota

De Kota van praktijk Olive is een magische plek waarin de energie mag stromen tussen de bosachtige natuur. Het is voor mij, Maxime, een plek van rust en veiligheid. Een plek die mij de ruimte geeft om stil te staan met alles wat is op dat moment. Iets wat ik van groot belang vind tijdens het helen en ervaren van de energie en alles wat het met zich mee mag brengen. Het biedt stilte maar tegelijkertijd biedt de ronde vorm ruimte om de frequenties en vibraties rond te laten gaan en te laten stromen.
 

In de Kota is ruimte voor maximaal 6 personen. Wat maakt dat de groepssessies intiem en kleinschalig zullen zijn. Dit biedt de mogelijkheid om voldoende aandacht en ruimte te hebben voor iedereen die het zichzelf gunt om dieper tot de kern van zichzelf te komen en alles wat hen niet meer dient los te laten.

Contact
   Details

Locatie

Vught, Noord-brabant

Nederland

Telefoon

06-10789841

Email

Social Media

  • Instagram
  • Whatsapp

Dank je wel!

bottom of page