top of page

za 20 jan

|

Kota in Vught

Trauma Release Breathwork groepssessie

Vaak verwerken we gebeurtenissen, stress en spanning in ons hoofd, maar vergeten we daarbij het voor ons lijf ook verwerkt moet worden. Dit gaat je hierbij helpen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Trauma Release Breathwork groepssessie
Trauma Release Breathwork groepssessie

Tijd en locatie

20 jan 2024, 15:00 – 17:00

Kota in Vught, Vught, Nederland

Over het evenement

In deze sessie zullen we enkel de Trauma Release Breathwork(TRB) aanbieden, aangezien je op deze manier ook de mogelijkheid krijgt kennis te maken met ademwerk afzonderlijk van de Body Remembers Trauma Therapy(BRTT).

 

Trauma Release Breathwork® (TRB®) is een diepgaande methode van ademwerk die je brengt naar het onderbewuste, waar onverwerkte trauma’s, onderdrukte emoties en gebeurtenissen worden losgelaten tijdens een ademhalingssessie. Tijdens een TRB®-sessie zullen we je door een proces van 7 ademtechnieken begeleiden. Dit geeft de ruimte voor gedachten, gevoelens, emoties en belevingen. Dit ademwerk kan soms als een soort trance worden ervaren, waarbij je jezelf diep in je eigen innerlijke wereld begeeft. De kracht van TRB® is dat het toegang geeft tot diepliggende herinneringen en emoties die je ver hebt weggestopt in het onderbewuste, of zelfs gebeurtenissen waar je mogelijk geen bewuste herinnering aan hebt.

 

Na de sessie kun je verwachten dat je meer verankerd bent in je lichaam, je angst en depressie verminderd kunnen zijn, en je over het algemeen een gevoel van ontspanning en rust ervaart.

 

Eva en Maxime zullen deze groepssessie samen begeleiden in een groep van maximaal 4 personen. We houden de groep graag klein en intiem om jou zo goed mogelijk te coachen en begeleiden in jouw proces van loslaten. We streven naar veel persoonlijke aandacht, een veilige sfeer en een diepe reis.

Mocht je nog meer willen weten over Eva en Maxime, kijk dan hier!

 

Dit betreft een kennismakingssessie, waardoor de prijs de helft is van een gecombineerde sessie. De gecombineerde sessie biedt een unieke manier van heling gefocust op ons lichaam. We hopen je graag te ontmoeten in de Kota!

Tickets

  • Aanmelding

    € 55,00
    +€ 1,38 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page