top of page

zo 17 dec

|

Vught

Trauma Release Breathwork & Body Remembers Trauma Therapy groepssessie (TRB&BRTT)

Vaak verwerken we gebeurtenissen, stress en spanning in ons hoofd, maar vergeten we daarbij het voor ons lijf ook verwerkt moet worden. Dit gaat je hierbij helpen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Trauma Release Breathwork & Body Remembers Trauma Therapy groepssessie (TRB&BRTT)
Trauma Release Breathwork & Body Remembers Trauma Therapy groepssessie (TRB&BRTT)

Tijd en locatie

17 dec 2023, 10:30 – 14:00

Vught, Vught, Nederland

Over het evenement

In deze sessie zullen Body Remembers Trauma Therapy (BRTT) en Trauma Release Breathwork (TRB) gecombineerd worden voor een unieke manier van heling gefocust op ons lichaam.

BRTT® is een krachtig en lichaamsgericht proces dat onder deskundige begeleiding trauma’s, heftige gebeurtenissen en opgeslagen stress in het lichaam bevrijdt.  In de therapie maken we gebruik van gevarieerde technieken om de psoas-spier, ook wel bekend als spier van de ziel, te activeren. Onverwerkte trauma’s en stress hopen zich op in je zenuwstelsel, spieren en bindweefsel. Met BRTT® zetten we het lichaam aan tot ontlading door het opzoeken van trillingen, waardoor het zenuwstelsel kalmeert.

Trauma Release Breathwork® (TRB®) is een diepgaande methode van ademwerk die je brengt naar het onderbewuste, waar onverwerkte trauma’s, onderdrukte emoties en gebeurtenissen worden losgelaten tijdens een ademhalingssessie. Tijdens een TRB®-sessie zullen we je door een proces van 7 ademtechnieken begeleiden. Dit geeft de ruimte voor gedachten, gevoelens, emoties en belevingen. Dit ademwerk kan soms als een soort trance worden ervaren, waarbij je jezelf diep in je eigen innerlijke wereld begeeft.De kracht van TRB® is dat het toegang geeft tot diepliggende herinneringen en emoties die je ver hebt weggestopt in het onderbewuste, of zelfs gebeurtenissen waar je mogelijk geen bewuste herinnering aan hebt.

Bij dreiging, stress of spanning produceert het lichaam stresshormonen om ons te helpen gevaar aan te gaan. Dit activeert de vecht-, vlucht- of freeze-reactie. Als deze reactie niet uitgevoerd kan worden of als de bedreigende situatie aanhoudt, treedt bevriezing op. We trekken ons mentaal terug en verstarren, zowel fysiek als figuurlijk. Dit kan een gevoel van totale machteloosheid en overweldigende angst geven. Tijdens een sessie BRTT® en TRB® gaan we deze stressreactie afmaken, waardoor ons lijf dit vervolgens los mag laten.

Na de sessie kun je verwachten dat je meer verankerd bent in je lichaam, je angst en depressie verminderd kunnen zijn, en je over het algemeen een gevoel van ontspanning en rust ervaart.

Eva en Maxime zullen deze groepssessie samen begeleiden in een groep van maximaal 4 personen. We houden de groep graag klein en intiem om jou zo goed mogelijk te coachen en begeleiden in jouw proces van loslaten. We streven naar veel persoonlijke aandacht, een veilige sfeer en een diepe reis.

Mocht je nog meer willen weten over Eva en Maxime, kijk dan hier!

Dit betreft een try-out sessie, wat maakt dat de prijs voor nu een stuk lager ligt. Grijp dus vooral nu je kans om tegen een lagere prijs een sessie BRTT® & TRB® te kunnen ervaren.

Tickets

  • Ticket

    € 85,00
    +€ 2,13 servicekosten
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page