top of page

do 01 aug

|

De Kota in Vught

LEAP small group

De manier om jouw levenskrachtenergie weer aan te wakkeren en dichter bij jou eigen kern te komen zoals je in essentie bedoeld bent. Een energie die we allemaal in ons hebben, maar wanneer we conditioneringen en trauma’s opbouwen door blokkades minder zal mogen stromen.

LEAP small group
LEAP small group

Tijd en locatie

01 aug 2024, 19:00 – 21:00

De Kota in Vught, Vught, Nederland

Over het evenement

Laat het oude los, voor een frisse nieuwe start vol zelfliefde, rust en het voelen van jouw intuïtie.

LEAP is een transmissie van lifeforce energy, ook wel kundalini genoemd. Iets wat we allemaal al in ons hebben, maar simpelweg niet meer weten hoe we het in moeten zetten. Het is de energie die ons laat leven en ons laat ontwikkelen. Het is ook de energie die door blokkades heen mag stromen wanneer jij jezelf hier aan overgeeft. Dit maakt dat je deze blokkades en conditioneringen die je niet meer dienen los mag gaan laten. En dus dichter bij jouw echte zelf mag gaan komen, meer mag gaan voelen wat goed voor je is en uiteindelijk hiernaar mag gaan handelen. 

De Kota is een magische plek waarin de energie mag stromen tussen de bosachtige natuur. Het is voor mij, Maxime, een plek van rust en veiligheid. Een plek die mij de ruimte geeft om stil te staan met alles wat is op dat moment. Iets wat ik van groot belang vind tijdens het helen en ervaren van de energie en alles wat het met zich mee mag brengen. Het biedt stilte maar tegelijkertijd biedt de ronde vorm ruimte om de frequenties en vibraties rond te laten gaan en te laten stromen. 

In de Kota is ruimte voor maximaal 6 personen. Wat maakt dat de groepssessies intiem en kleinschalig zullen zijn. Dit biedt de mogelijkheid om voldoende aandacht en ruimte te hebben voor iedereen die het zichzelf gunt om dieper tot de kern van zichzelf te komen en alles wat hen hierin niet meer dient los te laten. Voor en na de transmissie is voldoende ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen. Bij de locatie zijn voldoende mogelijkheden om gratis te parkeren, maar ook met het openbaar vervoer is de Kota goed te bereiken.  Mocht je voor nu nog vragen of twijfels hebben? Ik sta er altijd voor open om je wat meer uitleg te geven.  

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten op mijn magische plekje.

Tickets

  • Aanmelding

    Verkoop eindigt op: 01 aug, 17:30
    € 50,00
    +€ 1,25 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page