top of page

do 28 dec

|

De Kota in Vught

LEAP groepssessie

Laten we het jaar afsluiten met een BANG vol levenskrachtenergie. Alles wat we niet meer nodig hebben nemen we niet mee naar 2024.  Laat het oude los en maak ruimte voor een frisse start. LEAP biedt jouw de mogelijkheid dichter bij jou essentie te komen en intense zelfliefde te kunnen voelen.

Tickets zijn helaas niet meer te koop
Andere evenementen bekijken
LEAP groepssessie
LEAP groepssessie

Tijd en locatie

28 dec 2023, 19:00 – 21:00

De Kota in Vught, Vught, Nederland

Over het evenement

Laten we 2023 goed afsluiten met elkaar door alles wat we niet meer nodig hebben niet mee te nemen naar 2024.  Laat het oude los, voor een frisse nieuwe start vol zelfliefde, rust en het voelen van jouw intuïtie.

LEAP is een transmissie van Lifeforce energy. Iets wat we allemaal al in ons hebben, maar simpelweg niet meer weten hoe we het in moeten zetten. Het is de energie die ons laat leven en ons laat ontwikkelen. Het is ook de energie die door blokkades heen mag stromen wanneer jij jezelf hier aan overgeeft. Dit maakt dat je deze blokkades en conditioneringen die je niet meer dienen los mag gaan laten. En dus dichter bij jouw echte zelf mag gaan komen, meer mag gaan voelen wat goed voor je is en uiteindelijk hiernaar mag gaan handelen. 

De Kota van LEAP with Maxime is een magische plek waarin de energie mag stromen tussen de bosachtige natuur. Het is voor mij, Maxime, een plek van rust en veiligheid. Een plek die mij de ruimte geeft om stil te staan met alles wat is op dat moment. Iets wat ik van groot belang vind tijdens het helen en ervaren van de energie en alles wat het met zich mee mag brengen. Het biedt stilte maar tegelijkertijd biedt de ronde vorm ruimte om de frequenties en vibraties rond te laten gaan en te laten stromen. 

In de Kota is ruimte voor maximaal 6 personen. Wat maakt dat de groepssessies intiem en kleinschalig zullen zijn. Dit biedt de mogelijkheid om voldoende aandacht en ruimte te hebben voor iedereen die het zichzelf gunt om dieper tot de kern van zichzelf te komen en alles wat hen hierin niet meer dient los te laten. Voor en na de transmissie is voldoende ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen. Bij de locatie zijn voldoende mogelijkheden om gratis te parkeren, maar ook met het openbaar vervoer is de Kota goed te bereiken.  Mocht je voor nu nog vragen of twijfels hebben? Ik sta er altijd voor open om je wat meer uitleg te geven.  

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten op mijn magische plekje.

Deel dit evenement

bottom of page