top of page

vr 01 dec

|

De Kota in Vught

LEAP groepssessie

Laten we de decembermaand beginnen met een cadeautje aan onszelf. LEAP biedt jouw de mogelijkheid dichter bij jou essentie te komen en intense zelfliefde te kunnen voelen.

Tickets zijn helaas niet meer te koop
Andere evenementen bekijken
LEAP groepssessie
LEAP groepssessie

Tijd en locatie

01 dec 2023, 19:00 – 21:00

De Kota in Vught, Vught, Nederland

Over het evenement

Laten we de decembermaand goed beginnen, new month new me. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met die nieuwe voornemens. En geloof me, die hou je langer vol wanneer je de conditioneringen die jou niet meer dienen los mag laten. 

LEAP is een transmissie van Lifeforce energy. Iets wat we allemaal al in ons hebben, maar simpelweg niet meer weten hoe we het in moeten zetten. Het is de energie die ons laat leven en ons laat ontwikkelen. Het is ook de energie die door blokkades heen mag stromen wanneer jij jezelf hier aan overgeeft. Dit maakt dat je deze blokkades en conditioneringen die je niet meer dienen los mag gaan laten. En dus dichter bij jouw echte zelf mag gaan komen, meer mag gaan voelen wat goed voor je is en uiteindelijk hiernaar mag gaan handelen. 

De Kota van LEAP with Maxime is een magische plek waarin de energie mag stromen tussen de bosachtige natuur. Het is voor mij, Maxime, een plek van rust en veiligheid. Een plek die mij de ruimte geeft om stil te staan met alles wat is op dat moment. Iets wat ik van groot belang vind tijdens het helen en ervaren van de energie en alles wat het met zich mee mag brengen. Het biedt stilte maar tegelijkertijd biedt de ronde vorm ruimte om de frequenties en vibraties rond te laten gaan en te laten stromen. 

In de Kota is ruimte voor maximaal 6 personen. Wat maakt dat de groepssessies intiem en kleinschalig zullen zijn. Dit biedt de mogelijkheid om voldoende aandacht en ruimte te hebben voor iedereen die het zichzelf gunt om dieper tot de kern van zichzelf te komen en alles wat hen hierin niet meer dient los te laten. Voor en na de transmissie is voldoende ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen. Bij de locatie zijn voldoende mogelijkheden om gratis te parkeren, maar ook met het openbaar vervoer is de Kota goed te bereiken.  Mocht je voor nu nog vragen of twijfels hebben? Ik sta er altijd voor open om je wat meer uitleg te geven.  

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten op mijn magische plekje.

Deel dit evenement

bottom of page