top of page

za 11 nov

|

De Kota in Vught

LEAP groepssessie

We naderen een van de meest mystieke en krachtige dagen van het jaar, namelijk 11-11. De perfecte dag voor een transmissie van jouw eigen levenskrachtenergie die je precies geeft wat je aan kan op dat moment, simpelweg door in het nu te zijn en jezelf over te geven aan alles wat het je brengt.

Tickets zijn helaas niet meer te koop
Andere evenementen bekijken
LEAP groepssessie
LEAP groepssessie

Tijd en locatie

11 nov 2023, 14:00 – 16:00

De Kota in Vught, Vught, Nederland

Over het evenement

We naderen een van de meest mystieke en krachtige dagen van het jaar, namelijk 11-11. Deze dag wordt gezien als een goddelijke brug van kansen, waarbij de 11-11 als een portal (deur) dient. Het is een portal van transformatie. Daar waar sommige deuren sluiten, gaan er nieuwe voor je open. Het is tijd om oude patronen en blokkades achter je te laten en te treden in een nieuw begin voor jezelf.  Ik nodig je uit om een perfecte afstemming en uitlijning met je Ziel, Hogere Zelf en het universum komen. Zeker op 11-11, wanneer de energie hoog is, en de poorten naar het universum open staan. 

De Kota van LEAP with Maxime is een magische plek waarin de energie mag stromen tussen de bosachtige natuur. Het is voor mij, Maxime, een plek van rust en veiligheid. Een plek die mij de ruimte geeft om stil te staan met alles wat is op dat moment. Iets wat ik van groot belang vind tijdens het helen en ervaren van de energie en alles wat het met zich mee mag brengen. Het biedt stilte maar tegelijkertijd biedt de ronde vorm ruimte om de frequenties en vibraties rond te laten gaan en te laten stromen. 

In de Kota is ruimte voor maximaal 6 personen. Wat maakt dat de groepssessies intiem en kleinschalig zullen zijn. Dit biedt de mogelijkheid om voldoende aandacht en ruimte te hebben voor iedereen die het zichzelf gunt om dieper tot de kern van zichzelf te komen en alles wat hen hierin niet meer dient los te laten. Voor en na de transmissie is voldoende ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen. Bij de locatie zijn voldoende mogelijkheden om gratis te parkeren, maar ook met het openbaar vervoer is de Kota goed te bereiken.  Mocht je voor nu nog vragen of twijfels hebben? Ik sta er altijd voor open om je wat meer uitleg te geven.  

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten op mijn magische plekje.

Deel dit evenement

bottom of page