top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

De Kota in Vught

Cacao & LEAP special

Tijdens deze speciale sessie zullen Lara en ik je kennis laten maken met de wereld van Cacao en LEAP.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Cacao & LEAP special
Cacao & LEAP special

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

De Kota in Vught, Vught, Nederland

Over het evenement

Tijdens deze speciale sessie zullen Lara en ik je kennis laten maken met de wereld van Cacoa en LEAP. De combinatie van deze is magisch. Er zal een Cacao ceremonie plaats vinden met daarbij een LEAP transmissie. 

In een cacao ceremonie wordt cacao gedronken. De focus ligt op het openen van het hart, het zetten van intenties en doelen vanuit ontspanning, Kracht en liefde mag vrijuit stromen. Het is een diepe, liefdevolle reis waarin je helemaal mag thuis komen bij jezelf, in jouw pure krachtige zijn. Je verbind met jouw hart dankzij de kracht van cacao. Een prachtige manier om vanuit je hoofd terug te komen in je body, heart en om te verbinden met je soul. Zo kun je blokkades, negatieve gedachtes, patronen en overtuigingen loslaten en van angst naar liefde en dankbaarheid bewegen.  Dankzij deze ultieme heart opener kun jij je echt gaan verbinden met je authentieke essentie, jouw lichaam en intuïtie. Jij mag in jouw eigen kracht staan vanuit liefde en compassie. Dankzij de ceremonie in combinatie met de rauwe cacao kun jij meer antwoorden en inzichten krijgen in jezelf en jouw leven. Je krijgt meer energie van de cacao en creativiteit mag weer gaan stromen. Laat je meenemen door mama cacao.  

LEAP staat voor Lifeforce Energy Awakening Process. Een transmissie van energie die we allemaal is ons hebben, onze levenskrachtenergie. Deze energie wordt ook wel eens Kundalini genoemd. Het is de beweging en motiverende kracht in, achter, en van alles. Het is onze levenslijn. Het is de energie van onze zelfexpressie. En wanneer het vrij mag stromen, voel je hoe gemakkelijk je door verschillende processen heen zal stromen. Hoe meer levenskrachtenergie er door ons heen mag stromen, des te minder weerstand er is, en hoe meer tevredenheid we ervaren met wat er aanwezig is in het moment. Deze energie zit in iedereen. We weten echter simpelweg niet meer hoe het in te zetten. Eenmaal aangewakkerd zal de energie blijven stromen. De energie laat ons dichter bij onszelf komen, onze emoties ervaren en loslaten, maar ook onze conditioneringen die we onszelf hebben aangeleerd afpellen.  Cacao en LEAP mogen elkaar versterken waardoor jouw reis naar jezelf nog dieper mag zijn.  

Zowel Lara als Maxime zullen LEAP faciliteren. Waardoor de energie nog meer mag stromen, en jij nog meer aandacht en liefde zult ontvangen.

Daarnaast zullen we ook een nieuwjaarsceremonie doen waarbij we los gaan laten wat we in het nieuwe jaar niet langer meer nodig hebben met een vuurceremonie. En zullen we starten met opschrijven wat we onszelf gunnen in 2024.

De groep zal intiem en klein zijn. De Kota van LEAP with Maxime is een magische plek waarin de energie mag stromen tussen de bosachtige natuur. Het is voor mij, Maxime, een plek van rust en veiligheid. Een plek die mij de ruimte geeft om stil te staan met alles wat is op dat moment. Iets wat ik van groot belang vind tijdens het helen en ervaren van de energie en alles wat het met zich mee mag brengen. Het biedt stilte maar tegelijkertijd biedt de ronde vorm ruimte om de frequenties en vibraties rond te laten gaan en te laten stromen. Er is maar beperkt plek! De groep zal bestaan uit maximaal 6 personen. Mocht je voor nu nog vragen of twijfels hebben? Ik sta er altijd voor open om je wat meer uitleg te geven. Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Deel dit evenement

bottom of page